Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Förbundsstyrelsen har nåtts av beskedet att Paul G Höglund, ledamot i Svenska Taekwondounionen och företrädare för STU-frågor i Svenska Taekwondoförbundets styrelse, nyligen har lämnat oss vid 82 års ålder.
 
Nu har vi fått upp formulär till förening för ansökan via idrottonline av projekt- & återstartsstöd. Dessutom finns all information samlat på förbundets hemsida.
 
Förbundets 23e förbundsstämma har söndagen 12 juni varit tydliga med inriktningen framåt. Leden ska slutas, konflikterna minska och vi ska gå framåt, tillsammans och mot en enad Taekwondorörelse.
 
Med anledning av att många föreningsledare är uppbokade på annat under söndagen så kommer förbundsstyrelsen under inledningen av mötet att föreslå ett annat upplägg än tidigare under punkten - fastställande av mötesordning.
 
Valberedningens arbete regleras av förbundets stadgar 6 kap. 2§. Förslag på kandidater har erhållits från medlemmar i förbundet som valberedningen haft samtal med.
 
I helgen avgjordes World Taekwondos första deltävling i Grandprix serien. Från svensk taekwondo deltog Ali Alian för Borås Taekwondocenter som kammade hem en historisk silvermedalj och välförtjänta rankingpoäng.
 
Varmt välkommen till förbundsstämman online söndagen den 12 juni kl 10:00-14:00. Temat för förbundsstämman är att sluta leden och för det ska vi nu tillsammans vända på utvecklingen inom svensk taekwondo.
 
Svensk Taekwondo startar upp efter pandemin och vi ser hur aktiviteter avlöser varandra med utbildningar, läger och tävlingar varje helg en bit in till sommaren. Det bådar gott för omstarten av vår älskade idrott.
 
Förbundsstyrelsen är förpliktigad att informera våra medlemsföreningar om att kallelse till förbundsstämman kommer försenas, varvid förbundets stadgar inte kommer uppfyllas.
 
Ursäkta strulet med hemsidan. All information finns kvar men kopplingen till domänadressen har inte fungerat. Nu går allt under ny domän.
 
Det har förbundet meddelat den Ukrainska Taekwondorörelsen idag med ett brev till respektive organisation. Se brevet i sin helhet.
 
I eftermiddags har kärnstyrelsen i förbundet haft en dialog om Riksidrottsstyrelsens beslut om att dra in samtliga stöd till förbundet och grenförbunden 2022-2023. Ledamöterna är nu beslutsamma.
 
Mellan den 1 december 2021 och 31 januari 2022 är nomineringen öppen. Likt tidigare år så sker nomineringsprocessen via tjänsten Nominera.
 
Nu har det kommit till tidpunkten på året då vi önskar ta del av er redovisning till förbundet. Det handlar om att betala in årsavgift, rapportera medlemmar och redovisa årsmöteshandlingar.
 
Vi befinner oss fortsatt i en utmanande tid för svensk taekwondo och behöver medlemmarnas vägledning i arbetet framåt. Ska vi ta emot stöd från RF? Hur ska vi hantera ansökan av nytt WT förbund?
 

Ansvarsposter i Wettern Taekwondo Förening:

Styrelse

Ordförande
Jonas Berglund
Sekreterare
Camilla Lundin
Kassör
Frank Lantz
Ledamot
Andreas Crona
Ledamot
Julianna Bardoczi Csikos
Supleant 1
Martina Frederiksen
Supleant 2
Laban Frederiksen

Firmatecknare
Jonas Berglund
Frank Lantz

Revisor
Mattias Holmqvist

Revisor suppleant
Elisabeth Frederiksen

Materialförvaltare
Styrelsen

Valberedning ordförande
Robert Häll

Valberedning Ledamot
Markus Green

Webbansvarig

Jonas Berglund

Ombud vid möten där föreningen ska representeras

Laban Frederiksen

Postadress:
Wettern TKD Förening - Taekwondo
Tidaholmsvägen, 14 (Spinnet)
56631 Habo

Kontakt:
Tel: 0733327677
E-post: wetternmtrl@gmail.co...

Se all info